Стилиян Петров днес е считан за една от легендите на

...
Стилиян Петров днес е считан за една от легендите на
Коментари Харесай

Стилиян Петров призна, че едва не е подписал договор с Левски

Стилиян Петров през днешния ден е считан за една от легендите на ЦСКА, само че в зората на своята кариера той е бил на крачка от това да се озове в Левски. Той самичък признава, че е било въпрос на часове, когато взема решение, че е време да се раздели с Монтана и да направи идната крачка в развиването си.

„ Тогавашният президент на Левски Томас Лафчис закъсня с няколко часа. Ние подписахме сутринта с ЦСКА и той се обади у дома на татко ми след към 4 часа и сподели, че желае да ме притегли в Левски. Но татко ми изясни, че към този момент сме взели решение, подписали сме и няма по какъв начин да си променим мнението. Благодарихме му за позвъняването. Той човешки и професионално оцени и разбра обстановката и прекосяването в Левски закъсня с часове “, сподели „ Стенли “ пред „ Тема Спорт “.

Бъдещият тогава капитан на националния тим разкрива още, че е имал редица запитвания от Гриша Ганчев, когато той бе притежател на Литекс.

„ Баща ми постоянно е бил почитател на Левски. Но това беше решението за моето развиване и нямаше по какъв начин да го променим. Това беше мъчно признато от татко ми, тъй като кариерата ми предстоеше да продължи в ЦСКА, а не в Левски “, показа още Петров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР