Стилиян Петров даде интервю за Дарик радио и , в

...
Стилиян Петров даде интервю за Дарик радио и , в
Коментари Харесай

Стилиян Петров: За да съм в българския футбол, гласувайте за Бербатов

Стилиян Петров даде изявление за Дарик радио и, в което още веднъж прикани за поддръжка за Димитър Бербатов. Бившият български национал е част от екипа на Бербатов в борбата за. Извънредният конгрес на БФС ще се състои на 15 март.

„ Хубаво е да има повече отзиви. Хубаво е да се чуват други стратегии, друго виждане, друга идея, което може единствено да е хубаво за българския футбол. Надявам се, че на 15 март след Конгреса българският футбол ще поеме в нова тенденция “, сподели той.

Той прикани името му да спре да се спряга от другите претенденти. „ Това, което Стилиян Петров и Димитър Бербатов имат като съглашение да работят за българския футбол, не значи, че Бербатов ще вземе решения без Стилиян Петров или без Мартин Петров, или без екипа. Ние работим по този метод. Призовавам хората – в случай че някой желае Стилиян Петров да е в българския футбол, да гласоподава за Димитър Бербатов “, изясни някогашният халф.

„ Постоянно чувам, че някой се пробва да ни раздели, да сътвори мнение в обществеността за това, че Димитър и Стилиян не са на една вълна. Това, което ние желаеме да реализираме за българския футбол, е по-добро бъдеще. Не е наша самоцел да управляваме. Има доста рецензии към Димитър – метода му на връзка, само че да не забравяме едно нещо, че този човек в последните три години обиколи България. От най-малките до най-големите – през всички общини, през всички кметове. Да покаже почитание, да покаже метода, по който той желае да работи. Аз съм компактно зад него. Не знам дали това е значимо в България, само че аз съм се построил като човек, който държи на думата си. Човек, който е реалист и знае с какво може да помогне в избраната обстановка. Ние сме дружно и ще вървим дружно. При победа или загуба “, добави Стенли.
Стилиян Петров: Очакваме всичко на конгреса
„ Ние чакаме всичко на този Конгрес. Зависимостта в този футболен съюз в последните няколко години е много огромна от избрани хора. Ще се опитат всичко да запазят статуквото, да продължи по този начин както е управителен в последните 20 години. Но се надявам, че към този момент клубовете са прозряли къде се намира българският футбол, същинските проблеми. Ако в този момент българските клубове не са смели, след 20 години още веднъж ще приказваме за същите проблеми. За същите проблеми, които доведоха българския футбол до това положение “, добави той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР