Стилиян Петров, българската футболна легенда, и неговата съпруга Паулина преди

...
Стилиян Петров, българската футболна легенда, и неговата съпруга Паулина преди
Коментари Харесай

23 години безмерна любов на Стилян Петров и Паулина - пример за истинска преданост

Стилиян Петров, българската футболна легенда, и неговата брачна половинка Паулина преди два дни отпразнуваха впечатляващите 23 години от своя брак. На този специфичен ден някогашният капитан на националния ни тим за следващ път засвидетелства любовта си към Паулина с покъртителен пост в Instagram.

Той показа фотоси от деня на сватбата им и други незабравими моменти от общия им живот, като написа: 

" Честита годишнина, обич моя! 23 години изпълнени със смях, обич и незабравими моменти. Казват, че сполучливият брак изисква да се влюбваш доста пъти, постоянно в еднакъв човек. Обичам те, П. "

Бракът на Стилиян и Паулина стартира на 9 юни 2001 година, когато се венчаят и поставят основите на едно необикновено странствуване дружно. Те са благословени с двама сина - Стилиян-младши, който в този момент е на 21 години, и 17-годишния Кристиян. Семейството живее в Обединеното кралство, в Бирмингам, където децата им израстват и основават своите лични мемоари.

Един от най-трудните интервали в живота на семейство Петрови настава през 2012 година, когато Стилиян е диагностициран с остра левкемия. Това е интервал, изпълнен с големи тествания и провокации, само че Паулина не се поколебава нито за момент. Тя оставя всичко на назад във времето и се посвещава на това да бъде до брачна половинка си във всеки един миг. Споделените мигове на болежка и вяра укрепват още повече връзката им. С поддръжката на Паулина и фамилията си, Стилиян съумява да победи заболяването.

В знак на признателност и за да оказва помощ на други хора, борещи се с левкемия, Стилиян основава фондация. Дейността й е отдадена на това да поддържа заболели и техните фамилии в сложни моменти.

В продължение на повече от две десетилетия, Паулина е непроменяемо до Стилиян – и в положителните, и в неприятните времена. Нейната безрезервност и обич са основните фактори, които разрешават на Стилиян да доближи върховете в кариерата си и да преодолее най-големите си тествания. Той не пропуща да изрази своята благодарност към нея и да подчертае, че тя е неговата мощ и ентусиазъм.

Паулина с горделивост си спомня момента, когато Стилиян се завръща на терена като част от отбора на " Астън Вила ", изпълнявайки своето заричане да играе още веднъж футбол.

Днес, след толкоз доста години дружно, Стилиян и Паулина не престават да бъдат образец за същинска обич и лоялност. Техният брак е доказателство, че същинската обич може да устои на всички тествания и да става по-силна с всяка минала година.

С този прелестен образец за безрезервност и взаимна поддръжка, Стилиян и Паулина ни демонстрират, че любовта е най-важното нещо в живота, което ни дава сили да преодолеем всички провокации. Честита годишнина на този извънреден двойка, която ни въодушевява и ни кара да имаме вяра в силата на същинската обич!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР