Стилиян Даков победи със събмишън Стилиян Петров в първия подгряващ

...
Стилиян Даков победи със събмишън Стилиян Петров в първия подгряващ
Коментари Харесай

Мощни крошета и събмишън в подгряващите двубои на SFC 8 - The Matrix

Стилиян Даков победи със събмишън Стилиян Петров в първия подгряващ полупрофесионален дуел в категория до 75 кг по разпоредбите на ММА на галавечерта SFC 8 - The Matrix в софийския "Зимен замък ". Даков съумя да заключи съперника си в кимура, откакто опитва същия свършек и през първия рунд, а в последна сметка съумя да приключи хватката в 67-ата секунда на втория.
 Гала вечер SFC 8 The Matrix @@@
След къса замяна в стойка, в която Петров бе малко по-разнообразен и опитваше кикове, с изключение на юмруци, двамата се придвижиха на земя, където се очакваше Даков да има преимущество. Петров бе загатнал, че е наясно какъв брой е рисков противника му в такава позиция, като фактически той влезе в цялостен гард и продължи да търси доминация. Петров се опазваше от граунд-енд-паунд и също по този начин се измъкна два пъти от кимура преди да изтече рунда, като Даков не можа да нанесе чак толкоз доста удари, до момента в който съперникът му бе по тил.

Петров почна с два външни десни лоукикове, само че бързо Даков реализира тейкдаун при започване на втория рунд. Ситуацията от преди няколко секунди се повтори и Даков опитваше граунд-енд-паунд, само че в последна сметка посредством напън върху лакътя на противника съумя да извоюва успеха със събмишън - кимура в 67-ата секунда на рунда.

В подгряващия полупрофесионален дуел по разпоредбите на кикбокса Мирослав Фарладжов завоюва с единомислещо съдийско решение против Радостин Караджов. Мирослав взе участие и на галавечерта SFC6.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР