Стилистката Кремена Халваджиян прави опити да се върне в екипа

...
Стилистката Кремена Халваджиян прави опити да се върне в екипа
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян се завръща в На кафе като панелистка?

Стилистката Кремена Халваджиян прави опити да се върне в екипа на Гала тази есен. Съпругата на Маги Халваджиян, която преди няколко години беше уволнена от предаването " На кафе ", където беше дългогодишна стилистка още от старта на утринното предаване, е пуснала пипала още веднъж да се върне на остарялото работно място, мълви се в медийните среди.

През 2020 година, в разгара на рецесията от Ковид-19, тя и още няколко от хората на Гала бяха съкратени за да се понижат разноските по продукцията на Нова телевизия. Впоследствие, Кремена Халваджиян по този начин и не бе върната.

След като преди няколко месеца от медията оповестиха, че Тара Нури е новият им шеф „ Съдържание и продукция “, Кремена е почнала усърдно да я ухажва за да се върне на работа още веднъж. Тара е продуцент на " На кафе " от самото пускане на обедното шоу в ефира на Нова, а в този момент с повишението й, госпожа Халваджиян се надявала, че може да се уреди въпроса с завръщането й на работа, твърди Хотнюз. Нищо чудно през новия сезон от септември да забележим и Кремена на панелската пейка, само че не като хоноруван кадър, а на твърда заплата, шушукат подмолно.

Жената на Халваджиян, която е и първа другарка на водещата Гала, доста тежко одобри обстоятелството, че е отстранена от " На кафе ". Тя обаче нямаше за какво да се сърди на близката си Гала, която в тази ситуация остана без думата и изобщо нямаше по какъв начин да я задържи. Сега пък в телевизионните среди се разисква дали дамата на Маги Халваджиян няма да заеме позиция освен като реквизистка, само че и като част от панела, който всекидневно разяснява всевъзможни тематики.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР