Стилистът на Галена Добромир Киряков скочи да брани професионалното си

...
Стилистът на Галена Добромир Киряков скочи да брани професионалното си
Коментари Харесай

Стилистът на Галена изригна в Инстрагам! В сигнал до HotArena обаче читател го определи на....

Стилистът на Галена Добромир Киряков скочи да брани професионалното си занятие , видя HotArena .

Галена доверява стила си и цялостната си визия на Добри от дълго години. Често пъти е хвалена, само че и не по-малко е била подложена на критика. А около работата си с певицата Киряков напълно се е главозамаял и е почнал да чете морал на своите " сътрудници " .

" Понеже в последно време е съвременно да си стилист, просто тъй като обичаш да вървиш по магазините и тъй като тази работа наподобява доста лесна, дано Ви издам една загадка от кухнята - НЕ Е! Да подготвиш облеклата за фотоси не е лека задача, всяка една изисква особено отношение към материята, детайла, кройката ", обясни Добромир в една от обществените мрежи.

Това негово изявление породи много разнопосочни реакции. Публикуваме ви една на четец на HotArena , който не се е сдържал да опровергае самохвалебствените слова на Киряков:

" Добри Киряков изригна против всеки, който си мисли, че е стилист. Явно, съгласно платената приятелка, на Галена всеки, който върви до мола и си купува нещо съгласно него стилно, не знае какъв брой е комплицирано с мънистата и паетите на фотосесиите. Точно заради тази причина няма право да се назовава стилист.

Мислихме, че да се наречеш стилист би трябвало да имаш усет, нюх, жанр, да копираш западните звезди и да имаш богат другар да те слуша, само че очевидно сме сбъркали. Все отново Добри облича Галена и най-добре знае за какво е избрал тоалета и вид торба за отпадък преди няколко седмици. И с цел да приключи на позитивна нотка Добри вмъква платена реклама на известна марка...ютии. Добри пари на пара перушина на рокля и съвсем замязва на баба от телешопа. "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР