Стилистът на Емили Блънт се застъпи в нейна защита на

...
Стилистът на Емили Блънт се застъпи в нейна защита на
Коментари Харесай

Стилистът на Емили Блънт яростно защитава роклята на Оскарите на A-lister, след като беше подиграна

Стилистът на Емили Блънт се застъпи в нейна отбрана на фона на рецензии към роклята, която тя носеше за церемонията по връчването на премиите на Академията през уикенда.

Актьорът, на 41 години - който беше номиниран за ролята си във кино лентата Oppenheimer (2023) - беше измежду присъстващите на церемонията по награждаването в неделя. На събитието в Лос Анджелис към нея се причисли брачният партньор й Джон Красински, 44.

Тя украси аления килим на Оскарите в Dolby Theatre, моделирайки съвсем бяла рокля от Schiaparelli. Искрящата рокля, която тя допълваше с бижута на Tiffany & Co., включваше " плаващи " презрамки и декорация начело, която наподобяваше долни дрехи.

Облеченото с пайети облекло притегли доста внимание, изключително върху презрамките и украсата. Това се оказа различие, като някои хора подлагаха на критика дизайна, до момента в който други показаха поддръжката си за типа на Емили.

Един човек написа: „ Странна форма за роклята. “ Някой различен сподели: " Тази рокля е ужасна. " Друг човек написа: " Формата н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР