Стилен и практичен смартфон с модерна камера, изпълнена с характер.

...
Стилен и практичен смартфон с модерна камера, изпълнена с характер.
Коментари Харесай

Samsung представя Galaxy A6 и A6+ с подобрена камера, стилен дизайн и още повече практични функции

Стилен и удобен смарт телефон с съвременна камера, изпълнена с темперамент.

Samsung Electronics Co. Ltd. през днешния ден показа новите Galaxy A6 и A6+, които комбинират улеснение в всекидневието и моден дизайн с съвременна камера за по-персонализиран метод на изложение.
С мощна предна и задна камера, грациозен премиум дизайн и неповторимия Инфинити екран на Samsung, новата Galaxy A серия се предлага в три стилни цвята: черно, златно и лавандула.

" В Samsung работим целеустремено да предоставим на нашите консуматори най-хубавото смарт телефон преживяване, като в същото време отговорим на техните на практика потребности ", сподели Джун-хо Парк, вицепрезидент на световното обмисляне на продуктите в Mobile Electronics Business в Samsung Electronics. " Galaxy A6 и A6+ допълват огромното смарт телефон семейство на Samsung, като комбинират удобството с впечатляващата камера. Тя разрешава на потребителите да снимат, персонализират и споделят всеки специфичен миг, с което да изразят себе си по неповторим метод ".

Благодарение на страхотната предна и задна камера на Galaxy A6 и A6+, да снимаш красиви фотоси или селфита когато и да е и на всяко място, е по-лесно от всеки път. С адаптивната предна светодиодна мълния, потребителите на Galaxy A6 и A6+ могат да се любуват на стилни селфита денем и нощта. С ниско апертурния заден обектив, те могат да снимат ясни фотоси даже при слаба осветеност, без компромис с качеството на изображението.

Двойната камера на Galaxy A6+ усъвършенства качеството на фотосите посредством режима за фокусиране онлайн Live Focus. С негова помощ заснемащият може да управлява дълбочината на полето и боке резултата преди или даже след снимането. Потребителите могат да обогатят фотосите си с неповторими претекстове за размазване на фона в разнообразни форми, в това число сърца, звезди и други

Потребителите могат да се насладят на по-богат съраунд тон и по-пълноценно преживяване при гледане на филми и слушане на музика с високоговорителите на Dolby Atmos. Galaxy A6 и A6+ дават цялостен набор от ниски до високочестотни тонове и изключителна непорочност и наситено звучене за по-мощно и завладяващо аудио преживяване. Потребителите могат да задействат Dolby Atmos резултата, с цел да трансформират аудиото в спиращ дъха динамичен тон, който те обгръща напълно.

Смартфоните Galaxy A6 и A6+ не престават да постановат и надграждат стандарта за оптимално бърз и несмущаван обзор на информацията посредством Инфинити екрана на Samsung. Той отива оттатък границите с впечатляващото съответствие на екрана към телефона от 18.5:9. Неговите гладки извивки и железна структура са проектирани, тъй че да предложат оптималната устойчивост и комфортен захват без да се нарушава ненадминатия жанр и дизайн на екрана.

Проектирани да бъдат оптимално комфортни и практични в забързаното ни всекидневие, Galaxy A6 и A6+ съчетават в себе си няколко от най-популярните смарт телефон характерности, които сме виждали до момента при телефоните от висок клас на Samsung. Сред тях са безпроблемна отбрана посредством лицево различаване и сканиране на пръстов отпечатък за бързо и елементарно отключване на устройството.
И при двата модела осъществяването на няколко задания по едно и също време е бързо и елементарно с помощта на приложението App Pair, което е извънредно уместно за огромните ергономични екрани на Galaxy A6 и A6+, и разрешава на потребителите да пресъздават редом две приложения. По този метод се пести време, а удоволствието от смарт телефон преживяването се умножава неведнъж. С функционалността Always on Display потребителите могат да преглеждат нужната им информация с един взор без да отключват смарт телефона, пестейки време и живота на своята батерия.

Galaxy A6 и A6+ също поддържат Bixby Vision, Home & Reminder. Samsung асистентът Bixby може да спомага на потребителите в осъществяването на разнообразни ежедневни задания, правейки двата модела по-умни и потребни. Поддържайки Near Field Communication (NFC), смарт телефоните Galaxy A6 и A6+ могат да бъдат употребявани виртуално на всички места, като е нужно едно допиране на телефона до POS терминал вместо кредитна или дебитна.

Samsung Galaxy A6 и A6+ ще бъдат налични на пазара в България в още през месец май.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР