Стилът не е въпрос на маркови и скъпи дрехи, а

...
Стилът не е въпрос на маркови и скъпи дрехи, а
Коментари Харесай

4 тайни за безупречен стил

Стилът не е въпрос на маркови и скъпи облекла, а на премереност и добре поддържан външен тип. Долните четири трика ни оказват помощ да изглеждаме добре, като съблюдаваме няколко елементарни правила. С тях и не доста безценен тоалет ще наподобява класен.

View this post on Instagram
Holiday season is here #areyouhappydiamonds #chopard

A post shared by Soraya Bakhtiar (@sorayabakhtiar) on Nov 19, 2018 at 2:26am PST

Поддържани нокти

Малък подробност, който прави огромно усещане. Маникюрът би трябвало постоянно да е безупречен - не позволяваме да вървим с лющещ се лак. Той би трябвало да се почисти при първите признаци на напукване. Ако не разполагаме с време да поддържаме маникюр, би трябвало да ги носим чисти, изрязани и добре подхранени. За последното богат крем за нокти и ръце ще ни е от изгода.

View this post on Instagram
A & D for Aimee and Dani

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on Nov 24, 2018 at 10:49am PST

Инвестиция в аксесоари

Може да се обличаме от веригите за бърза мода или даже секънд хенд, само че аксесоарите ни би трябвало да са качествени - по този метод и най-базово облекло като джинси и тишърт наподобява елегантно. Най-лесният метод да " изградим " един тоалет е, като стартираме от обувките. Затова е добре те да са качествени. Коланите са подценяван, само че основен аксесоар - няколко в неутрални цветове от естествена кожа постоянно избавят ситуацията.

View this post on Instagram
No foundation, beachy salty hair, and my SJ x @scunci turban headband. shop my collection at any target stores or online! #sincerelyscunci

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on Dec 4, 2018 at 8:23am PST

Свеж грим

Ако не можем да сложим добре очната линия (на едното към постоянно е по-дебела от на другото) или яркото червило ни се коства мъчно за поддържане денем, най-добре да ги заобикаляме. Носим грим, с който се усещаме удобно и постоянно свежи.

View this post on Instagram
A post shared by (@emmahill) on Dec 1, 2018 at 8:05am PST

Качествени връхни облекла

Нашето предписание - харчим повече за обувки, чанти и връхни облекла. Говорим за палта, сака и тренчокти. Последните изцяло могат да трансформират линията на тоалета и да го качат " на последващо равнище ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР