Стикерът, който е заснет на показан клип за шофиране с

...
Стикерът, който е заснет на показан клип за шофиране с
Коментари Харесай

Народното събрание: Стикерът на колата на Мис Силикон е фалшив

" Стикерът, който е сниман на показан клип за шофиране с превишена скорост, е копие, наподобяващо стикер на длъжностен автомобил от гаража на Народното събрание. " Това оповестиха от Народното събрание във връзка стикера върху колата, с която " Мис Силикон " Катрин Йорданова бе хваната да кара кола с превишена скорост.

" Пропуските на персоналните коли на депутатите важат единствено за прекъсване на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен следващ номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила ", прецизират от Народното събрание. И допълват, че спомагателните детайлности за изясняване на съответния случай са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи.

„ Мис Силикон ", която при започване на януари разгласява клип от безценен автомобил, каран с 256 км/ч по автомагистрала " Тракия ", предизвика почитателите си в обществените мрежи с ново видео. На него се вижда, че още веднъж кара с превишена скорост, този път - в градски условия. Бдителни консуматори видяха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „ Република България - Народно заседание ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР