Стихотворението Аз съм българче ще продължи да се изучава от

...
Стихотворението Аз съм българче ще продължи да се изучава от
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: много шум за нищо с Аз съм българче

Стихотворението " Аз съм българче " ще продължи да се учи от първокласниците в българските учебни заведения. Първо държавното управление, а по-късно и Министерството на образованието и науката опровергаха подправена вест, тръгнала от нищото с извадени от подтекст думи, освен това не на политик или общественик.

А денят стартира с гръмката победа на Доналд Тръмп в първичните избори за президентска кандидатура на Републиканската партия в щата Айова.

Както и с сложна, само че сладка победа за Григор Димитров в първия кръг на " Аустрелиън оупън ".

Израел минава в нова фаза във войната си с " Хамас ".

А правосъдният министър Атанас Славов изрази забавна позиция за това дали Десислава Атанасова от ГЕРБ би трябвало да си прави отказ за спор на ползи, поради влизането си в Конституционния съд.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР