Стигна се до загубата заради разлика в нивата. Ако гледаме

...
Стигна се до загубата заради разлика в нивата. Ако гледаме
Коментари Харесай

Иван Петков: Загубата дойде заради разлика в нивата

" Стигна се до загубата поради разлика в равнищата. Ако гледаме по детайли, те ни превъзхождаха във всеки. Недоброто ни посрещане способства за този резултат. На този стадий противникът игра с по-голямо самочувствие. Голямата разлика пристигна в офанзивата ", разяснява старши-треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков след тежкото проваляне с 0:3 гейма от полския Хемик (Полице) в Шампионската лига за дами. Така пловдивчанки записаха трета загуба в груповата фаза на шампионата.

" Имаше обстановки, в които не по този начин тежки топки, не можахме да извадим. Не играхме с задоволително хрумвания. Да се надяваме идващия мач да наподобяват нещата по различен метод. Първият гейм стартира добре за нас, само че това са епизодични проблясъци. Но очевидно равнището бе друго. Ние би трябвало да изпъкнем с по-различен жанр игра, да предстои на отборния и при нас да не разчитаме на характерности ", добави експертът.

" Това е нов опит за нас в Шампионска лига. Всичко е малко по-различно – освен волейболът, само че атмосферата по трибуните, организацията. Всичко се свежда до равнището на нашата игра – методът, по който ние подхождаме и играем. Има какво още да се желае. Що се касае до класирането - до момента в който има шансове и освен, за нас е значимо да играем добър волейбол и да трупане опит. Всичко го вършим с хрумвания отсега нататък, за бъдещето. Дай Боже, да съумяваме. Надяваме се идващия мач да покажем по-добро лице и в случай че имаме шанс, може и да победим ", разяснява за край Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР