Стигна се до там, че се бият в Министерството на

...
Стигна се до там, че се бият в Министерството на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Тихомълком се сменят зам.-министри. Не е смешно, тъжно е

" Стигна се до там, че се бият в Министерството на земеделието. Тихомълком единствено се сменят зам.-министри. Не е смешно, тъжно е, това е смяната. Не ви ли прави усещане? Така подлъгаха хората, с този меморандум, който подписаха за 1 милиарда $. Ако ДАНС са ги ревизирали през търсачката в Гугъл, то излиза единствено корупция ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна. С него са кметът на морската столица Иван Портних, зам.-председателите на партията Томислав Дончев и Даниел Митов,както и знакови лица на ГЕРБ като някогашните министри Красен Кралев и Деница Сачева.

С този 1 мрд. $ те надминаха всичко, съобщи Борисов, визирайки меморандума.

" Никога не съм имал злато. Подписаха за 1 милиарда - компромати чекмеджета, долари, няма тематика, по която да се регистрира триумф. Вече не могат да кажат, че се борят с корупцията ", добави Борисов.

По думите му за година ръководство ръководещите са похарчили парите, които той им е оставил.

" Чудовищна инфлация, лъжат пенсионерите, че им подвигат пенсиите. Какво им давате, за какво се подигравате и от кое място ги давате ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Той прикани деятелите на партията да не викат " Оставка ". Тези би трябвало да останат, до момента в който станат 0%, с цел да се почисти България от тях, разгласи някогашният министър председател.

Според Борисов " президентът към този момент като демон от тамян се пази от тях ".

Лидерът на ГЕРБ съобщи още, че за една година нищо не се прави по пътищата, а това е рисково.

" Варна без " Хемус " е доста надалеч и надалеч ще остане за най-голямо страдание. Тази 1 година неуспех към този момент щяхме до Велико Търново да сме на трошляк. Пълен неуспех. И им оставихме парите за " Хемус " в сметка, те ги опукаха. За тази една година една лъжица асфалт не са изсипали ", сподели Борисов.

Той дефинира като неистина изказванията, че, в случай че България оказва помощ на Украйна, въвличаме страната във война. Според него, когато става дума за другарска страна, би трябвало да сме непоколебими.

Вот на доверие не би трябвало да внасяте, тъй като това ще ги консолидира. Те стигнаха до такава степен, че за един шеф на Българска народна банка ще се изпотрепят, обърна се водачът на ГЕРБ към парламентарната група.

Стягайте се, мислете. Българите би трябвало да видят двуличието на Слави, на Корнелия, на всички тези от " Да, България ". Виждам ГЕРБ жива, мощна и подготвена да се опълчи на грабежа, сподели още Борисов.

Хората, които ръководят, са неверници! Не почитат Църквата, по тази причина съм горделив, че Светият синод им отхвърли среща, съобщи някогашният министър председател.

Виждам партията жива и яка. Готова да се опълчи на чудовищния обир в страната! Докато другите партии се разпадат, ние ставаме все по-силни, съобщи водачът на ГЕРБ.



" Дойдоха с машините и се трансфораха в партия на машинациите. От самото начало на мандата си единствено лъжат. Скоро ще има избори и ние ще ги спечелим ", съобщи Сачева.

Борисов уточни, че ръководещата партия сама си е дала оценка за 100-те дни ръководство: 100 дни неистини!

" Вчера беше 1 април. Това ще е професионалният празник на новото държавно управление ", добави Делян Добрев.

" Представители на ресторантьори и всевъзможни други в местността " Салтанат " в Морската градина сега са в Областна администрация. Кебапчиите ръководят Областна администрация. Това донесе смяната в тези 100 дни. Всички екоактивисти безусловно онемяха в последните месеци и очевидно колите в Морската градина към този момент не са проблем. Реанимираха се фигури като Борислав Гуцанов, който кадрува в цялата област. Това са забележимите резултати от смяната. Заедно ще успеем. Оставка на това държавно управление ", сподели Портних.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР