Стигна се до придвижване напред по въпроса за гарантиране на

...
Стигна се до придвижване напред по въпроса за гарантиране на
Коментари Харесай

Радев: Ще разберем дали предложението за „Росенец“ е кризисен пиар, или корпоративни апетити

„ Стигна се до напредване напред по въпроса за гарантиране на конституционното пълноправие на българите в РСМ. За страдание ми лиши година да увещавам партиите. Само Има Такъв Народ поддържа предлагането ми за регистриране в Конституцията като наложително изискване за начало на договарянията за Европейски Съюз ”, разяснява пред публицисти президентът.

Държавният глава участва на тържествена научна сесия по случай 120 години от Илинденско-Преображенското въстание в Ректората на Софийския университет " Св. Климент Охридски ".

" Предстои да разберем дали предлагането на ръководещите за " Росенец " е вследствие на корпоративни апетити или спешен пиар ", това съобщи президентът.

" Да се върнат обратно във времето и да си отговорят на въпроса кой отдаде на концесия пристанището - държавното управление на Бойко Борисов, за 35 години. Служебното държавно управление не е удължавало концесията, просто остават 24 години от нея. Служебното държавно управление не я приключи, тъй като се водеше битка с галактическите цени на горивата, които ни докараха четворната коалиция ", сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР