Стигна се до парадокса партията, която върви надолу, БСП, да

...
Стигна се до парадокса партията, която върви надолу, БСП, да
Коментари Харесай

Бойко Борисов обвини БСП, че иска да разиграе нов план на задкулисието

Стигна се до парадокса партията, която върви надолу, Българска социалистическа партия, да държи мандата. След като всички им отхвърлиха те не престават да държат мандата. Щели да водят диалози? С кого? Или желаят да разиграят нов проект на задкулисието, в случай че са купили депутати. В петък господин Трифонов изясни какъв брой транспарантно вървят договарянията. Преговори се вършат публично. Иначе няма неприятно да си ходите на посетители. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националното общо заседание на младежкото ГЕРБ.

Бившият министър председател сподели, че още май месец е предизвестил, че " няма да има държавни управления, до момента в който диктаторът Радев не бъде избран отново . Какво болшинство им би трябвало повече от това, което имат сега ". Защо ще вървим на нови избори, попита Борисов и отговори: " Президентските избори би трябвало да ги организира служебния вътрешен министър и служебното държавно управление на Румен Радев ".

По думите на Борисов, сега има същински диктат по отношение на членовете и симпатизантите на ГЕРБ.

" Уважаемата от мен, сив кардинал Мария Капон за мен приказва за деспот. Как ще се разхождате по София, в случай че има тирания. Сега има същински диктат към нашите членове и симпатизанти. Те не са ли българи, какво ви пречат. Сревновавайте се с тях, победете ги. И на последните избори ГЕРБ е първа в България и един % го броиха 3 дни. Не машините са проблем. От машината до софтуера е проблем - флашките. И все пак ГЕРБ е първа ", съобщи той.

Според Борисов, няма рационална страна, която да организира избори след избори.

" Коя рационална страна ще повежда избор след избор, ще харчи по половин милиард лв.. Не им би трябвало актуализаци за избори. Слагат още веднъж напред пенсионерите. Уж актуализацията е поради пенсиите. Само след 5-6 месеца парите ще свършат, и би трябвало да се покачат налозите, с цел да има пари за пенсии и заплати. Когато залагаш дълготрайни ограничения, би трябвало да кажеш кой ще е виновен за събирането на парите - тогава някой ще си отиде за Канада, различен за Англия, и отново някой ще би трябвало да се оправя ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Той разкритикува и настояванията на служебния кабинет за спомагателни средства в обновения бюджет за помощ по южната ни граница. "

Служебното държавно управление стига и до друга нелепост - да пращат войска по границата. А какво, ще ги стрелят ли мигрантите по границата? Граница с войска не се пази, пази се с Брюксел, с Европа, с Турция, с дипломация, добави той.

Борисов упрекна служебното правитество и за метода им към имунизациите. " В момента с цел да не ги хванем по какъв начин унищожават ваксини, ги пращат по хладилниците по РЗИ-тата. Всеки от Европейски Съюз извади от своите хранилища и даде за България. Ние получихме най-вече ваксини - като отидеш, и ти поставят цялостен тезгях ваксини. А в този момент са скрити ".

" Ако не можете, потърсете ме, ще ви свърша отново работата поради българите ", приключи Борисов.

Той разгласи и какъв ще е идващият слоган на ГЕРБ на изборите: " По-силни от хаоса ".

" Това значи, че всички политически партии тряба да станем по-силни от хаоса. Егото си го начесахте. Говорихте по мен, по партията ", сподели той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР