стигна до успеха срещу Уест Хям по изключително драматичен начин

...
стигна до успеха срещу Уест Хям по изключително драматичен начин
Коментари Харесай

Милиметри и "лъжлив ъгъл": Редовен ли бе голът в последните секунди на Рашфорд

стигна до триумфа против Уест Хям по извънредно трагичен метод - с гол в последните секунди на Маркъс Рашфорд, получил асистенция от Единсон Кавани. В действително време обаче останаха съществени подозрения дали уругваецът не е бил в засада при подаването на Антони Марсиал към него преди този момент.
След първото повтаряне и макар стоп фрагмента не бе ясно изрично дали има засада и дали голът ще бъде зачетен. Това накара феновете да затаят мирис в очакване на решението на ВАР - дали да анулира попадението, или то да остане и да донесе скъпите три точки на " дяволите ".
В последна сметка се случи второто. Привърженици в обществените мрежи обаче се уверени, че в действителност е трябвало да има засада. Това е по този начин, защото ъгълът е доста характерен и се основава оптична заблуда, която затруднява преценката в този случай.
Все отново оставяме на всеки от вас да реши самичък за себе си дали голът трябваше да бъде зачетен, или да бъде анулиран. Можете да го сторите, откакто видите видео от обстановката по-долу в материала. А голът се оказа и доста специфичен за Рашфорд.

Той бе неговият четвърти след 90-ата минута във Висшата лига - минимум два пъти повече от всеки различен футболист на манчестърци. Още по-показателен е фактът, че никой състезател преди не е вкарвал толкоз късни победни голове в историята на Висшата лига.
През първото полувреме от дуела пък от Юнайтед имаха доста съществени искания към съдията. Тогава ?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР