Стига се до проверка от Агенцията по храните, като и

...
Стига се до проверка от Агенцията по храните, като и
Коментари Харесай

Шок! Умопомрачителни Разкрития За Брата На Елена Йончева, Истината Се Замазва! Ето Снимки, Гори Труповете И Ги

Стига се до инспекция от Агенцията по храните, като и екип на „ Господарите на ефира ” потеглят да ревизират каква е истината. Излъчва се репортаж в народен ефир, само че абсурдът е замазан и по този начин и никой не свързва Иван със сестра му, която е известна журналистка на политическата сцена.

Бившият му аргатин споделя, че във фермата положението е плашещо. Вътре в никакъв случай не са ходили контролни органи. А и главен ремонт не е юридически от основаване й. Най-скандалното нещо обаче, което разкрива служителят е, че във фуража на прасетата се прибавя трупно брашно. Което значи, че умрелите прасета се горят и с праха им се хранят живите, предават от retro.bg.



Работникът посочил и скандално видео, което предиздвикало Господарите да отидат на място и да ревизират правилни ли са обстоятелствата. Само, че в екофермата на депутатският брат ги посрещат меко казано неприветливо. Йончев им забрнява да снимат фермата му като ги назовава наглеци. Дори вика полиция и по този начин екипа на предаването не може да снима стопанството му от вътре.

Топката се трансферира в ръцете на инспекторите от Агенцията по храните, които са позволени вътре. След откритите нарушавания Иван Йончев завежда дело в съда, с което желае да потвърди невинността си. През юни това лято предприемача печели първото дело. В издаденото разпореждане е записано, че фуражът на животните е нечист от прелитащи птици или безстопанствени котки.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР