Стейси Соломон зарадва родителите, като споделя гениален начин да забавлявате

...
Стейси Соломон зарадва родителите, като споделя гениален начин да забавлявате
Коментари Харесай

Стейси Соломон споделя гениален начин да забавлявате децата само с две съставки

Стейси Соломон зарадва родителите, като споделя талантлив метод да забавлявате децата и да ги занимавате с часове по време на учебните им ваканции.

The Звездата от Loose Women и майка на пет деца, 34, може да се е популяризирала с помощта на невероятните си певчески умения, само че през годините Стейси стана еднообразно известна с невероятните си умения „ Направи си самичък “, препоръки за организация и гениални домашни хакове.

И в този момент, когато децата й не са на учебно заведение за Великденските празници, водещата на Sort Your Life Out разкри своя „ елементарен “ метод да забавлява децата през учебните ваканции и употребява единствено две съставки за шкафове.

Във видео, качено в Instagram, Стейси показа видео, на което прави „ домакински пясък за игра “ благодарение на децата си Рекс, 4, Роуз, 2, и едногодишната Бел. Научена от опита си, когато инцидентно поръча прекалено много пясък за пясъчника на Рекс преди няколко години, Стейси реши да вземе нещата в свои ръце и да направи „ пясък “, употребявайки малко обикнове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР