Стейси Соломон се засмя, докато отговаряше на тревогите на феновете

...
Стейси Соломон се засмя, докато отговаряше на тревогите на феновете
Коментари Харесай

Стейси Соломон отговаря на притесненията на феновете си относно дишането й, докато се къпе

Стейси Соломон се засмя, до момента в който отговаряше на паниките на почитателите си по отношение на тежкото си дишане.

Участничката на The Loose Women, 34, неотдавна се забавлява отмора в Ямайка със фамилията си през коледния интервал. Групата, включваща брачна половинка на Стейси Джо Суош, чества Нова година на острова, само че от този момент се завърна в Обединеното кралство. Въпреки това, Стейси беше откарана по неотложност в болница и сложена на интравенозно вливане, до момента в който беше в първокласната си отмора.

Тя изясни, че е имала „ най-лошия “ завършек на почивката си и се озовала в болница, откакто се почувствала като болна от грип. Стейси сподели, че е получила здравна помощ, преди да отлети вкъщи. Откакто се завърна вкъщи, Стейси споделя актуализации за живота си и по-специално една разтревожи почитателите.

Във видеоклип, споделен на нейната страница в Instagram, Стейси показа видеоклип за разчистване, където дишането й може да се чуе на назад във времето. Феновете бяха обезпокоени за здравето й и продължиха да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР