Стейси Соломон разкри страхотен трик за премахване на упорити петна

...
Стейси Соломон разкри страхотен трик за премахване на упорити петна
Коментари Харесай

Трикът Sort Your Life Out на Стейси Соломон „без усилие“ премахва петна от писалка с помощта на артикул от Tesco за 95p

Стейси Соломон разкри страховит трик за унищожаване на упорити петна от химикалка без изпитание в новата си поредност на Sort Your Life Out по BBC One.

Мебелите с петна от мастило са най-големият призрачен сън за родителите, само че телевизионната икона и нейният приближен екип са споделили две неща от първа нужда за семейството, които могат да отстранен следите за секунди. Последният сериал започва в Редхил, Съри, където Стейси и нейният отбор помогнаха на уединен татко да преобрази дома си.

Бащата на две деца Крейг беше изгубил брачната половинка си Лоис от рак и се бореше да остане на върха на ежедневните задания. Стейси изясни: „ Крейг има две дъщери, които са на шест и четири години, те са живели в къщата от малко повече от шест години, само че през последните няколко години бъркотията просто го взе и той в действителност се бори да откри излаз. Ето за какво сме тук. "

След като екипът се захвана за работа, на специалиста по разчистване Иван Карингтън беше предоставена задачата да отстрани петна о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР