Стейси Соломон накара последователите си да се кикотят, когато сподели

...
Стейси Соломон накара последователите си да се кикотят, когато сподели
Коментари Харесай

Джо Суош се шегува, докато Стейси Соломон споделя злобни прозрения за тяхната ваканция в каравана

Стейси Соломон накара почитателите си да се кикотят, когато показа фрагменти на брачна половинка си на ръба да повърне, до момента в който почиства тоалетната на каравана.

34-годишната звезда от Loose Women е горда брачна половинка на някогашния брачен партньор на артиста от EastEnders Джо Суош, 42, и е матриарх на тяхното смесено семейство. Телевизионната звезда има 15-годишен наследник на име Закари, който споделя с някогашния си другар Дийн Кокс, и 11-годишен наследник на име Лейтън, който споделя с някогашния си избраник Арън Барнам.

Заедно с Джо тя е и майка на четиригодишния наследник Рекс, двегодишната щерка Роуз и най-малката щерка Бел, която се роди през февруари 2023 година Джо също има 16-годишен наследник личен, на име Хари, от предходна връзка с някогашната си избраница Ема Софоклеус.

Младото семейство е било на път, наслаждавайки се на живописни гледки и фамилни завършения, до момента в който е на пътешестване с каравана и кара из Шотландия. Стейси, Джо и доста от техните деца са се впуснали в здравословната форма на релакс - и споделят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР