Стейси Соломон казва, че смята своите последователи в социалните медии

...
Стейси Соломон казва, че смята своите последователи в социалните медии
Коментари Харесай

Стейси Соломон разкрива таен начин, по който взаимодейства с лоялните си последователи в социалните медии

Стейси Соломон споделя, че счита своите почитатели в обществените медии за другари – и оставя някои от тях гласови бележки, макар че в никакъв случай не са се срещали.

Телевизионната звезда описа още по какъв начин разчита на хората от Instagram да я хвалят за подреждането в къщата, както брачният партньор Джо и децата им в никакъв случай не вършат.

34-годишната Стейси сподели: „ Не мисля за обществените медии като за обществени медии. Наистина мисля за тях като за група в WhatsApp. Това звучи в действителност необичайно, само че адресирам известия на хората и от време на време гласови бележки, които не помнят, че не познавам тези хора, и те споделят, о, боже мой, не мога да допускам, че преди малко ме забелязахте. Това е общественост от хора и те просто гледат повърхностно. Наистина усещам, че това е група другари и мисля, че това е, за което желая моите обществени медии.

" Мисля, че усещам, че обществените медии са това, което постоянно съм желал като другарска група. Искам да кажа, че имам няколко другари като тези в действителния живот, само че това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР