Стената за спортно катерене бе открита на 1 юни т.

...
Стената за спортно катерене бе открита на 1 юни т.
Коментари Харесай

Счупиха табелата на стена за катерене в Битоля, финансирана от българското МВнР


Стената за спортно катерене бе открита на 1 юни т. година в Градския парк в Битоля по план, финансиран по линия на Българската помощ за развиване към Министерството на външните работи на България. На откриването участваха генералният консул на България в Битоля Николай Димитров и кметът на града Тони Коняновски, както и представители на българското генерално консулство и жители на Битоля. 

Седмица по-късно обаче българското знаме и информацията за плана бяха закрити със зелено тиксо, тъй че да не виждат. Сега на тези места, табелата е счупена, съобщи Българска телеграфна агенция.

Засега реакция от градските управляващи няма.



Съоръжението е първото на територията на Република Северна Македония и е осъществено съгласно актуалните трендове на доста европейски столици. Създаването на благоприятни условия за занимания и за целенасочена и профилирана подготовка на деца и юноши посредством педагогическия капацитет на Спортния клуб за катерене в Битоля цели да бъде и основа за попълване на профилираните органи и спортни клубове, които правят действия по търсене и избавяне на хора при рискови условия, стана ясно при откриването на стената. Тя се оказа доста атрактивна за посетителите на парка, добавя Българската телеграфна организация.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР