Стената, с която заедно с г-н Паси се сблъскахме в

...
Стената, с която заедно с г-н Паси се сблъскахме в
Коментари Харесай

Плевнелиев за проф. Габровски: И Бог да бяха докарали ГЕРБ, пак щяха да го оплюят

Стената, с която дружно с господин Паси се сблъскахме в границите на контактната група, се сблъска и толкоз съумял и прочут българин като проф. Габровски. Това е стената на един общоприет див популизъм на всички места в българската политика.

Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз президентът от 2012 година до 2017 година Росен Плевнелиев.

Това е отводът на национално виновна политика, проява на популизъм. Тази стена е издигната изкуствено от популистите в България в някакъв техен фиктивен свят, с липса на действително решение на проблемите на българските жители. С днешното решение копаем дъното още повече, съобщи Плевенелиев.

Търсехме надпартийна кандидатура, в тази епоха на тежко политическо опълчване въпреки всичко би трябвало да има решение, а виждаме неуспех след неуспех. Самият политически хайлайф не е в положение да реализира единодушие по стратегически национални ползи. Трябва да си кажем - добре, на ръба на пропастта сме, дайте да не падаме, в случай че моторът на колата е развален, дано да го оправим. Но не, сблъскваме се с виртуална политика, уточни някогашният държавен глава.

И Бог да бяха докарали ГЕРБ, отново щяха да го оплюят, замерят с камъни и да го изхвърлят. Проф. Габровски е сполучлив и обичан в " Пирогов ", а през днешния ден беше порицан от " великите " български политици. В Народното събрание се замервахме с лозунги. Вече трета година сме наникъде, акцентира Росен Плевнелиев.

ГЕРБ би трябвало да понесат отговорност, да отчетат грешките си, само че белким не би трябвало да понесат отговорност и за неколкократното нарастване на минималната заплата и на учителските заплати. Нека да се носи отговорност и за положителното, и за неприятното, сподели още Плевнелиев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР