Стела Павлова не спира да радва последователите си в социалните

...
Стела Павлова не спира да радва последователите си в социалните
Коментари Харесай

Топ историята на Стела: Как инфлуенсърката подмокри леглото

Стела Павлова не стопира да радва почитателите си в обществените мрежи най-вече с в действителност занимателно наличие. В края на предходната година тя и Сандев сложиха завършек на връзката си. Хейтът незабавно ги заля, само че това не им попречи да бъдат оптимално откровени с аудиторията си и да споделят цялата истина. Хубавото е, че сега са в прелестни връзки.

Виж още: " Майка за образец ": И Биляниш хукна по почивки с младо гадже

Малко по-късно тя се хвана с 20 години по-голям мъж от нея, само че и с него любовната приказка бързо завърши. В момента TikTok сензацията е сама и се радва на живота и работата си.

Виж още: " Ако знае татко ти твоите секси игри ": Драмата към Коцето се заплита и коя e 17-годишната Надя

Пред vbox7 русокоската показа своята топ история отпреди няколко години, в която сигурно доста от вас ще се припознаят. Сънищата към момента са огромна загадки за цялото човечество и сънят на Стелчето несъмнено потвърждава какъв брой налудничави могат да бъдат те. Докато инфлуенсърката си спи сладко в леглото и сънува по какъв начин доста ѝ се пишка и търси някаква тоалетна на открито, нещата несъмнено се объркват. В момента, в който в съня си кляка да пишка, Стела поглежда и вижда, че не си е свалила бельото. Това е и моментът, в който тя се разсънва и вижда, че в действителност в действителност е подмокрила леглото. „ Беше супер необичайно и в това време пъклен гадно, неловко и смешно.

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР