Стела Бандерас, дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит, е

...
Стела Бандерас, дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит, е
Коментари Харесай

Дъщерята на Антонио Бандерас се превърна в приказна красавица СНИМКИ

Стела Бандерас, дъщерята на Антонио Бандерас и Мелани Грифит, е единствено на 23 години, само че към този момент поразява с хубост и съблазън.



Освен, че е наследила чертите на майка си, Стела се радва и на доста почитатели (109 хиляди) в обществените мрежи поради славата на родителите си.



Дъщерята е наследила изразителните очи на татко си, а от майка си Мелани Грифит - пухкавите устни и миловидното лице.



Чаровната русокоска е в доста положителни връзки с татко си, с който се появи при започване на месеца на церемонията на филмовите награди в Холивуд.



Антонио Бандерас приключва годината със жанр - с доста впечатляващи планове, обич и самопризнание.

Актьорът бе номиниран за ролята си на Пикасо на премиите "Златен глобус " тази година, неотдавна се появи и Netflix продукцията The Laundromat с холивудските величия Мерил Стрийп и Гари Олдман.

23-годишната Стела Бандерас - щерка на Антонио и Мелани Грифит, не се ѝ замисли дали да отскочи до Испания, с цел да бъде до татко си.



И двамата позираха с горделивост на аления килим, разменяйки погледи на почитание и удивление. За случая Стела бе избрала семпла, само че доста приятна черна рокля със напълно тънки презрамки, нежни обеци с формата на капка и натурален грим. Тя сподели, че е изцяло естествена хубавица с невероятната си визия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР