Стегнатите седалищни мускули изискват всекидневни упражнения, но пък за тях

...
Стегнатите седалищни мускули изискват всекидневни упражнения, но пък за тях
Коментари Харесай

Ето как да постигнете перфектна фигура с няколко лесни упражнения

Стегнатите седалищни мускули изискват всекидневни извършения, само че пък за тях не е нужно да посещавате фитнес залата, а и не лишават доста време. Със идващите три оферти може да започнете деня си или да ги вършиме за разтоварване след работа.
Дори и тези от вас, които по през целия ден са на бюро нямат извинения, че не поставят и минимални старания за стягането на задните си елементи, тъй като най-лесният вид, който може да ви раздвижи на работното място е клякането.
Застанете на четири крайници със свити на 90 градуса колене. Започнете да вдигате единия крайник обратно и нагоре, само че леко сгънат в коляното. Вдигате и връщате в изходно състояние. Направете по 15 повторения за всеки крайник.
За идващото упражнение ще ви би трябвало огромна мека фитнес топка. Легнете върху нея по стомах и отпуснете обратно краката, да опират в земята. Започнете да вдигате единия крайник обратно и нагоре. Вдигате и отпускате. След това вършиме същото придвижване, само че с другия. Направете по 10 повторения за всеки крайник.
Странични повдигания на краката са друго упражнение, което може да вършиме.
Легнете на една страна. Главата може да подпрете на една от ръцете и леко да се повдигнете, задържайки тялото си на единия лакът. Започнете да вдигате постепенно единия крайник и по-късно да го връщате в изходна позиция. Направете по 15 повторения за всяка страна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР