Стефка, майката на убития в Нови Искър Боби направи това

...
Стефка, майката на убития в Нови Искър Боби направи това
Коментари Харесай

Жената Извади Доказателства! Паника В Службите След Бомбата, Която Току-Що Хвърли Майката На Убития Боби За Росен! Променя Всичко!

Стефка, майката на убития в Нови Искър Боби направи това изказване пред " 24 часа ".

" След като е бил разгласен за търсене, с цел да влезе в пандиза, той си е взел мобилен телефон на погашение, пуснал си е и интернет. Дори му е заведено изпълнително дело, само че наблюдаващият прокурор не го е знаел ", разяснява почернената майка.

" Не имам вяра Росен да е килърът, по-скоро ми се коства изкупителна жертва ", разяснява тя.

Стефка изясни, че я държат в цялостно незнание по отношение на хода на следствието.

Според нея било необяснимо за какво Росен ще убива Кети, посочена за негова държанка, на място, надалеч от фамилията й, а часове по-късно ще простреля и тях в случай, че никой не го е видял.

" Той по този начин или другояче се е укривал, тъй като към този момент е бил търсен ", обоснова се дамата.

Вчера споделиха, че са подготвени балистичните експертизи, а мен никой не ме е уведомил. Дори не ми споделят по кое време ще освободят тялото, с цел да мога да погреба сина си, сподели още Стефка.

По думите й всички, които са виждали Росен и са знаели, че той е търсен, са за пандиза.

" От това, което чета по медиите, той се е разхождал свободно из гората, ходил е и при другари в " Дружба ". Това не е криене ", споделя още дамата.

По-рано тази заран някогашният началник на Национална полиция военачалник Васил Василев разяснява, че като наказан преди 8 години, съдът е трябвало да вкара Росен Ангелов в пандиза.

" Лошо е търсен преди. Сега доста неща се знаят за него, а преди очевидно не е било по този начин. Сигурно има доста сходни случаи. Не може да си заврем главата в пясъка и да кажем, че няма такива случаи у нас ", разяснява ген. Василев.

Росен не е търсен, оставен е, развивал се е в отрицателна посока. Но обществото също има виновност, сподели генералът.

Според него кметът на Луково, като орган на власт, е можел да ревизира кой се е самонастанил във въпросната къща, където се твърди, че до неотдавна се укривал Ангелов.

" Освен това се видя, че е стрелял по шишета и ламарина. Вдигало се е звук, само че никой от съседите не е обърнал внимание ", изясни генералът къде съгласно него е пропускът и на обществото.

Росен ще огладнее. Ще се намокри, ще му стане студено. Ще тръгне да влиза по вилите. Не дай си боже да види възрастни хора или други в някоя от вилите, няма да се посвени да ги ликвидира, сподели военачалник Василев.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР