Стефанос Циципас се класира за втория кръг на n, след

...
Стефанос Циципас се класира за втория кръг на n, след
Коментари Харесай

Стефанос Циципас тръгна уверено в Австралия, битката с Гришо е все по-близо

Стефанос Циципас се класира за втория кръг на n, откакто надигра Микаел Имер с 3:0 сета - 6:2, 6:4, 6:3 за към два часа и 10 минути игра!
Първата ракета на Гърция, който е подложен под №4 в главната скица, поведе на бърза ръка с два пробива в първия сет. Втората част обаче стартира по-добре за шведския му конкурент, който проби във втория гейм, само че Циципас направи мигновен рибрейк.
Стигна се до нов пробив на сметката на гърка, който обаче бе обезвреден от Имер. Все отново, по-класният от двамата тенисисти нанесе съдбоносен удар с нов пробив в деветия гейм, след който сервира сполучливо и за преднина от два чиста сета.
В третия Циципас направи един пробив в третия гейм, който се оказа задоволителен за успеха, макар че трябваше да избавя цели девет точки за връщане на брейка. Четвъртият в света завоюва 70% от точките на първи сервис, избави девет от 11-те благоприятни условия за пробив и наниза 30 уинъра за триумфа. В идната фаза той ще играе с аржентинеца Себастиан Баес, отстранил испанеца Алберт Рамос-Виньолас в пет сета.
* Циципас е евентуален противник на първата ни ракета Григор Димитров в трети кръг на шампионата ( против кого ще играе Гришо във втория кръг в Австралия)!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР