Стефанос Циципас се класира за 1/8-финалите на тенис турнира от

...
Стефанос Циципас се класира за 1/8-финалите на тенис турнира от
Коментари Харесай

Циципас започна с комфортна победа в Париж

Стефанос Циципас се класира за 1/8-финалите на тенис шампионата от сериите „ Мастърс 1000 “ в Париж, откакто надви над Даниел Еванс с 6-3, 6-4 за към един час и 20 минути игра.

Първата ракета на Гърция започва с ранен пробив, който удържа до края на частта. Втората се разви по еднакъв метод – ранен брейк за петия в главната скица, и отличен сервис до края за чист триумф. Циципас приключи с осем аса и една двойна неточност, загуби единствено девет точки на първи сервис за целия мач и отрази единствената опция за пробив пред Еванс, която пристигна в третия гейм на първия сет.

Steady Stef ⚡️ safely into the last 16 with a 6-3 6-4 win against Evans!
— Tennis TV (@TennisTV)
Любопитно е, че съвсем нищо не раздели двамата при уинърите и непредизвиканите неточности – 28 на 26 за Циципас при печелившите удари, и еднакъв брой непредизвикани – по седем. В идващия кръг гъркът ще играе против спечелилия от дуела сред Корентен Муте и 12-ия подложен Камерън Нори.

Лоренцо Музети е противникът на третия в схемата Каспер Рууд на 1/8-финалите. Италианецът отстрани Николоз Басилашвили от Грузия. За третия кръг се класира и Франсис Тиафо – американецът в профил Джак Дрейпър от Англия в два сета и чака спечелилия от мача сред миналогодишния финалист Даниил Медведев и Алекс де Минор.

Parisian Muse
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР