Стефанос Циципас прогресира сериозно на трева през изминалите дни, след

...
Стефанос Циципас прогресира сериозно на трева през изминалите дни, след
Коментари Харесай

Циципас: Кирьос е хулиган; има зла страна, която може да нарани хората около него

Стефанос Циципас прогресира съществено на трева през миналите дни, откакто завоюва дебютната си купа на тази настилка по време на конкуренцията в Майорка. Това даде съществени очаквания на гърка за мощно показване на Уимбълдън, единствено че Ник Кирьос за следващ път се оказа непреодолимо затруднение за него. Мачът беше същинско тенис шоу, а също по този начин не липсваха и скандални моменти, като австралиецът непрестанно спореше с формалните лица и даже в един миг искаше противника му да бъде дисквалифициран, тъй като запрати топка в трибуните и можеше да улучи един от феновете. Изглежда, че държанието на някогашния номер 13 не се е харесало по никакъв начин на балканеца, чието мнение след мача беше следното:

" Харесвам какво носи неговият тенис на нашия спорт. Много е друг, което не е неприятно нещо. Същевременно не съм играл мач против него, в който той да се държи по този метод. Просто в един миг стартира да ти писва от всичко това. Постоянно говорене и недоволства, които разрушават ритъма ми на сервис и забавят дуела. Същински цирк.

В последна сметка сме на корта, с цел да играем тенис и просто би трябвало да приемеш съдийското присъждане, когато схванеш, че няма да бъде променено в твоя изгода. Арбитърът към този момент е взел решение, до момента в който ти не преставаш с опитите си да промениш мнението му. Не работи по този метод и е малко изнервящо на Ник да му се разминава всякога. Трябва с останалите играчи да създадем нещо по въпроса, тъй като тези непрекъснати монолози оказват съществено въздействие върху противника. Истината е, че не съм робот и цялата конюнктура стартира да се отразява на нервите ми.

Поведението на Кирьос е хулиганско, като тези опити за вербална експанзия са изцяло целенасочени. Вероятно е бил гамен и в учебно заведение. Не одобрявам хулигани, защото карат другите хора да се усещат зле. Той го прави непрестанно със противниците си. Ник има и добра страна в характера си, само че също по този начин има нещо зло в себе си, което може да нарани съществено хората към него, щом излезе нескрито " - разяснява международният номер пет.

This is the headliner, of course, on Kyrgios, but take the time and listen to or read the entire Tsitsipas post-match news conference. Reveals a lot about his own character and his own code and to focus only on this does not do the dialogue justice
— Christopher Clarey
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР