Стефанос Циципас, който е поставен под номер 4 на Откритото

...
Стефанос Циципас, който е поставен под номер 4 на Откритото
Коментари Харесай

Циципас ще срещне Пер в трети кръг, Фриц взе американския сблъсък

Стефанос Циципас, който е подложен под номер 4 на Откритото състезание на Австралия, победи аржентинеца Себастиан Баес със 7:6 (1), 6:7 (5), 6:3, 6:4 за 3 часа и 22 минути. Най-добрият гръцки тенисист направи 4 пробива, 12 аса и 44 уинъра за триумфа, който не пристигна елементарно.

"Не познавах добре противника си, само че той играе превъзходен тенис и му поисквам доста триумфи. Допълнително ме затрудни времето, защото през днешния ден е най-горещият ден. В третия и четвъртия сет се пробвах да изпращам топката по-дълбоко и да го държа на отдалеченост. Трябва да съм квалифициран добре за идващия кръг, без значение дали ще играя с Беноа Пер или Григор Димитров ", сподели Циципас след триумфа.

Напред решително продължава и 18-ият в международната класация испанец Роберто Баутиста Агут, който победи с лекост германеца Филип Колшрайбер с 6:1, 6:0, 6:3. В третия кръг той ще се срещне с американеца Тейлър Фриц, който се наложи над сънародника си Франсис Тиафо с 6:4, 6:3, 7:6 (5).

В третия кръг ще играят един против различен вярата на домакините Алекс Де Минор и испанецът Пабло Андухар. Поставеният под номер 32 австралиец се наложи над поляка Камил Майхшак с 6:4, 6:4, 6:2. Андухар се задържа малко повече на корта, само че се оправи със словака Алекс Молчан след 6:4, 7:6 (6), 0:6, 6:1 за 3.07 часа.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР