Стефанос Циципас имаше невероятно успешна седмица в Рим, след като

...
Стефанос Циципас имаше невероятно успешна седмица в Рим, след като
Коментари Харесай

Циципас след финала: Надявам се някой ден да достигна до нивото на Джокович

Стефанос Циципас имаше необикновено сполучлива седмица в Рим, откакто попълни сбирката си от финала достигнати в конкуренциите от сериите " Мастърс " на червени кортове. Гъркът обаче не откри сили да направи последната крачка към спечелването на купата, тъй като имаше малшанса да се изправи против най-хубавата допустима версия на Новак Джокович и трябваше да се задоволи с мястото на подгласник, само че четвъртият подложен наподобява е приел провалянето с достолепие, като не пропусна да насочи суперлативи към 20-кратния първенец от Големия шлем:

" Бих желал да стартира с поздравления към Новак. Той се е трансформирал в пример за неизменност и дисциплинираност на корта през последните години. Всеки ден поставям големи старания, с цел да доближи в миналото до равнището му. Джокович се пробва да изведе всеки един подробност в дейностите си до безспорното съвършенство и няма по какъв начин да не се се усещам въодушевен от него, тъй като безспорно приказваме за един от най-великите играчи в историята на нашия спорт.

Уважавам безпределно доста Новак и разбирам всяко едно от решенията му в предишното. Подкрепям го, защото става въпрос за в действителност доста образован човек, който чудесно знае кое е най-хубавото за неговия живот и кариера. Относно Ролан Гарос, то съм на мнението, че огромните любимци за трофея са Карлос Алкарас и Новак Джокович " - приключи Циципас.

" I really hope I can get to your level one day. It`s very inspiring. " | |
— ATP Tour (@atptour)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР