Стефанос Циципас и Яник Синер се класираха за четвъртфиналите на

...
Стефанос Циципас и Яник Синер се класираха за четвъртфиналите на
Коментари Харесай

Циципас и Синер се класираха за четвъртфиналите в Барселона

Стефанос Циципас и Яник Синер се класираха за четвъртфиналите на шампионата от категория АТР 500 на Барселона, откакто отстраниха надлежно в осминафиналите Денис Шаповалов и Йошихито Нишиока.

Поставеният под №2 Циципас, който е и повторен финалист в конкуренцията се оправи без особени проблеми с канадеца Шаповалов и го надигра с 6:3, 6:2 за 1 час и 17 минути игра.

В спор за място на полуфиналите пък гъркът ще играе против Алекс Де Минор, който трябваше да се изправи против първата ракета на България Григор Димитров, само че за жалост най-хубавият ни тенисист по този начин и не съумя да излезе за мача си поради заболяване.

Междувременно Яник Синер трябваше много да се потруди, с цел да преодолее японецът Йошихито Нишиока, само че въпреки всичко италианецът извърши задачата си и се наложи с 6:1, 4:6, 6:3 за малко повече от два часа игра.

В идващия кръг поставеният под №4 Синер ще се изправи в напълно италиански двубой против 9-ия подложен Лоренцо Музети, който пък през днешния ден реализира цялостен поврат против Камерън Нори и го отстрани след 3:6, 6:4, 6:1.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР