Стефанос Циципас и Паула Бадоса определено бяха най-обсъжданата двойка в

...
Стефанос Циципас и Паула Бадоса определено бяха най-обсъжданата двойка в
Коментари Харесай

Циципас: Бях се разделил с Паула, но осъзнах колко е силна любовта ни и сега сме заедно

Стефанос Циципас и Паула Бадоса несъмнено бяха най-обсъжданата двойка в света на тениса. Двамата някогашни представители на топ 3 се радваха на близо 1-годишна любое, но преди три седмици оповестиха, че се разделят.  Много скоро след раздялата им обаче те бяха видяни по какъв начин се държат за ръце по време на разходка в Монте Карло, като това се видя от фотоси, а през вчерашния ден самият Циципас удостовери, че е още веднъж дружно с испанката:

" Ние сме дружно Ще обясня за какво някои хора си измислят разнообразни истории за нас. Не, че ме интересува, само че считам, че хората не би трябвало да го одобряват по този метод. Паула не е направила нищо неприятно, нито пък аз съм направил нещо неприятно. Беше ни мъчно да сме разграничени и аз също претърпях сложни моменти. Бих споделил, че и аз не се справях доста добре, тъй като усещах напрежението голямо напрежение от работата си в Тура. За мен бе доста мъчно да съчетая персоналния и професионалния живот, като взех решение с Паула да си дадем отмора и да се разделим най-малко краткотрайно.

След 2-3 седмици осъзнах, че тя е индивидът, който ме е подкрепял най-вече и когато се опита да приказва с мен за среща, усетих какъв брой мощна е любовта, която имаме един към различен. Разбрах, че тази връзка, която имам с Паула, е изцяло друга от всяка друга връзка, която съм имал преди, усещам, че тя е моят човек и се разбираме. И това придава повече стойност на всичко, което върша, и желая тя да е до мен допустимо най-често. Така че се събрахме още веднъж и това е добре за нас. "

Stefanos Tsitsipas says he & Paula Badosa are back together:

“We`re together. I will explain why some people make up different stories about us. Not that I care, but I think people shouldn`t take it that way. Paula didn’t do anything wrong, nor did I do anything wrong. It was…
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР