Стефанос Циципас е считан за една от най-интересните личности в

...
Стефанос Циципас е считан за една от най-интересните личности в
Коментари Харесай

От Крит до Холивуд: Циципас снима специален епизод на „Dear Fans“


Стефанос Циципас е считан за една от най-интересните персони в мъжкия тенис, като една от главните аргументи за това е неговата документална поредност „Dear Fans“. В нея гръцкият тенисист демонстрира на своите фенове някои от най-интересните моменти от живота си на корта и отвън него, като в този момент продукцията ще бъде изведена на ново равнище благодарение на Tennis Channel.

За пръв път Циципас и екипът му ще предложат на почитателите специфичен „Behind The Scenes“ епизод, който ще покаже в елементи работата на снимачния екип по време на най-новия епизод от поредицата. Голяма част от действието в него се развива на остров Крит и демонстрира прочувствените преживявания на международния №5 и фамилията му по време на последното им завръщане в родната Гърция.

„Намираме се на мястото, където стартира всичко. Отново съм обвързван със Зевс“ – споделя финалистът ор Ролан Гарос в миг от епизода. „Щастлив съм да знам, че фамилията ми и това място постоянно ще бъдат тук и ще ме чакат да се върна“.

Трейлърът, отдаден на специфичния епизод на „Dear Fans“ можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР