Стефанос Циципас е един от най-популярните и харизматични играчи в

...
Стефанос Циципас е един от най-популярните и харизматични играчи в
Коментари Харесай

„Не знам какво е ден без кафе“ – парченца хумор от Стефанос Циципас


Стефанос Циципас е един от най-популярните и харизматични играчи в мъжкия тур, като представянето му на корта е единствено една от аргументите за това. Световният №5 отделя от ден на ден време и старания на документалната си поредност „Dear Fans“, в която демонстрира на своите фенове някои от най-интересните моменти от живота си. Отделно от това той направи и първите си стъпки в музикалната промишленост , следвайки образеца на своите сътрудници Корентен Муте и Денис Шаповалов.

Една от чертите на характера му, която му печели най-вече благосклонности, обаче е свежото му възприятие за комизъм. ATP взеха решение да ни напомнят някои от „бисерите“, оповестени от гърка в обществените мрежи, като някои от тях несъмнено са колкото занимателни, толкоз и правилни.

„Snaccident (снак-си-дент) – да изядеш фамилен размер поколад напълно по погрешка“.

“ В един миг си млад и занимателен, а в идващия намаляваш звука на радиото в колата, с цел да виждаш по-добре“.

„Ден без кафе е като… Шегувам се, нямам представа“.

„Уебсайтът: Използваме бисквитки, с цел да подобрим представянето си.

Аз: Аз също.“

„Не мога да допускам, че инстинктът за самозапазване на хората ги накара да вземат първо тоалетната хартия“.

Циципас се показа под упованията на Мастърс шампионатите в Индиън Уелс и Маями, като записа общо едвам три победи в двете съревнования. Сега обаче първата ракета на Гърция чака с оптимизъм идния ATP 1000 шампионат в Монте Карло, където ще пази купата. Надпреварат ще се организира от 10 до 17 април, а Циципас ще бъде подложен под №3 в жребия, който евентуално ще бъде изтеглен в петък (8 април).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР