Стефано Пиоли предупреждава, че Милан има една възможност“ да продължи

...
Стефано Пиоли предупреждава, че Милан има една възможност“ да продължи
Коментари Харесай

Пиоли преди Нюкасъл: Това е финал за нас

Стефано Пиоли предизвестява, че Милан „ има една опция “ да продължи в Шампионската лига и това е да победи Нюкасъл Юнайтед, само че е угрижен по какъв начин се трансформират „ свраките “ на домашния терен. Двубоят на „ Сейнт Джеймсис Парк “ е в сряда от 22:00 часа.

„ Росонерите “ се нуждаят от победа, с цел да заемат най-малко третото място, а по-късно ПСЖ да претърпят загуба като посетител на Борусия Дортмунд, с цел да си обезпечат също класиране за осминафиналите.

„ Това е край за нас, първият същински кръстопът за сезона, в смисъл, че оставането в Европа е нашата цел. Имаме една опция, която е да спечелим и да не гледаме доста какво вършат другите. Ние сме съсредоточени върху постигането на тази цел, тъй че мотивацията, фокусът, концентрацията и решителността на тима ще бъдат на най-много “, съобщи Пиоли.

„ Ясно е, че Шампионската лига ускорява всички характерности на нашата подготовка, централизация, апетит да се оправяме добре на сцена като тази. Явно атмосферата ни въздейства. Също толкоз ясно е, че имаме единствено един късмет и сме фокусирани върху него ”, каца още той.

„ Нюкасъл е измежду съперниците, които се трансформират най-вече във връзка с своето отношение, активност, сила и качество на показване вкъщи спрямо гостуванията си. Такива тимове играят по-здраво и интензивно на личен терен “, продължи Пиоли.

„ Единственото им домакинско проваляне в Шампионската лига беше против Борусия Дортмунд и единствено един път през целия сезон във Висшата лига с Ливърпул. Очакваме огнена атмосфера, деятелен противник, натоварен, физически на първо място в метода им към мача. Трябва да сме подготвени да посрещнем това време на тим и да знаем, че имаме потребност от показване на високо равнище “, съобщи треньорът на Милан.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР