Стефания Колева се оказа от онези актьори, които предпочитат тихичко

...
Стефания Колева се оказа от онези актьори, които предпочитат тихичко
Коментари Харесай

Стефания Колева клекна пред властта! Не е от бунтовниците в Народния театър, за да си получава парите като мишка

Стефания Колева се оказа от тези артисти, които избират тихичко да си взимат заплатата и да си живеят умерено, вместо да се борят за по-добри условия в Народния спектакъл, където тя е на щат. Това стана ясно от нейна обява във Facebook.

Тя отхвърли да поддържа Сашо Морфов, Камен Донев, Рени Врангова, Валери Йорданов и Албена Колева, които се оповестиха срещу шефа Васил Василев. Те смятат, че в Народния спектакъл има политическо наличие поради Венета Кръстева, която с изключение на пиар там, е дълготраен пиар и на Движение за права и свободи.

Стефания Колева счита тези демонстрации на Морфов за непотребни, защото изкуството е над всичко, даже над политиката, то не се въздейства от нея.

Очевидно е, че звездата от „ Тя и той “ желае да работи умерено и да си получава заплатата в театъра. Дори да смята нещо за неправилно, няма да направи нищо, което прави неприятно усещане за нея.

Със Стефания са още Биляна Петринска, Жорета Николова, Ана Пападопулу, Владимир Карамазов и други В момента Народния спектакъл се е разцепил на две, откакто Сашо Морфов бе уволнен.

Припомняме, че преди няколко месеца Морфов надраска вратата на шефа с надписи от рода „ Вън Движение за права и свободи от България “ и сходни. Това му коства мястото в театъра.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Стефания Колева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР