Стефания Колева, която разказа за уроците, на които я е

...
Стефания Колева, която разказа за уроците, на които я е
Коментари Харесай

Стефания Колева за Стефан Данаилов: Той ме е научил на толкова много. От него можеше ежедневно да си щипеш уроци

Стефания Колева, която описа за уроците, на които я е научил великият Стефан Данаилов, какви препоръки би дала тя самата на бъдещите актриси и какви са връзките сред нея и към този момент порасналата ѝ щерка Катерина.

Стефания е била в класа на Стефан Данилов в НАТФИЗ и показа за всички уроци, които е попила от него: " Стефан ме е научил на толкоз доста. От него можеше всекидневно да си щипеш уроци. Това, че не трябва да се взимаш на съществено, беше едно от тези неща. Беше извънредно почтен и непосредствен във връзка с гения ни, тъй като не биваше да си вършим илюзии. И за това, което ни чака. Много искаше да имаме вяра в тази специалност и да знаем, че тя не е единствено цветя и рози “, спомня си актрисата.

Колева показа пред Edna.bg, че Стефан Данаилов е бил този, който я е научил, че всеки самичък си носи кръста и би трябвало да бъдем готови за всичко.

Актрисата разкри още, че не обича да дава препоръки, изключително на по-млади сътрудници и бъдещи артисти, само че ги прикани да се опитат да видят същинската същност на специалността, да се занимават с значимите неща и да прескачат незначителното.

Стефания поговори намерено и за връзките с щерка ѝ Катерина, която предходната година е била абитуриентка, а сега учи архитектура. Актрисата показа, че щерка ѝ в никакъв случай не е имала предпочитание да върви по нейните стъпки, само че в действителност е много артистична. " Тя е много чорлав темперамент. Водим диалозите ребром, непосредствено в тематиката. Мисля, че има доста вярна вътрешен глас, извънредно борбена е. Това, което не може да приема все още, е провалянето и не обича да не се оправя с предоставените ѝ задания. Понякога е добре да дава малко крачка обратно, с цел да може да осмисли накъде и по какъв начин “, разяснява гордата майка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР