Стефани Стоева и Габриела Стоева спечелиха квота за олимпийските игри

...
Стефани Стоева и Габриела Стоева спечелиха квота за олимпийските игри
Коментари Харесай

Стефани Стоева: Никой не мислеше, че можем да спечелим още един медал, а си осигурихме Олимпиада

Стефани Стоева и Габриела Стоева завоюваха квота за олимпийските игри в Париж 2024, откакто през вчерашния ден станаха европейски вицешампионки на двойки дами от Саарбрюкен. Игрите в Париж ще бъдат трети следващи за тях, откакто те участваха в Рио 2016 и Токио 2020.

Вчера българките завоюваха сребърни медали на Европейското състезание в немския град Саарбрюкен, което беше последна подготовка за Париж 2024.

" Трета изява на олимпийски стадий! Най-накрая олимпийската подготовка завърши! Загубата през вчерашния ден в действителност беше дребна победа за мен, за нашия тим. Никой не мислеше, че можем да изпълним всичко това, да спечелим още един орден и билет за най-големия конгрес в света, само че ние намерихме пътя назад към значимото и се борихме настойчиво за него! ", написа Стефани Стоева в профила си в Инстаграм.

" Благодарим на Петя Неделчева, Янислав Янислав Петков и Българска федерация бадминтон за доверието и вярата в нас! Благодаря ви мамо и тате, че постоянно сте до нас. Благодаря на Yonex за невероятната поддръжка и помощ! Благодаря на всички за поддръжката и хубавите известия ", добави тя.
 Сестри Стоеви изгубиха финала на Европейското, само че си осигуриха място на Олимипиадата в Париж
Сестри Стоеви изгубиха финала на Европейското, само че си осигуриха място на Олимипиадата в Париж

Българките отстъпиха на представителки на Франция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР