Стефани Стоева и Габриела Стоева се класираха за полуфиналите на

...
Стефани Стоева и Габриела Стоева се класираха за полуфиналите на
Коментари Харесай

Стефани Стоева и Габриела Стоева достигнаха до полуфиналите на международния турнир по бадминтон в Дъблин

Стефани Стоева и Габриела Стоева се класираха за полуфиналите на двойки дами на интернационалния шампионат по бадминтон в Дъблин (Ирландия) с награден фонд 15 хиляди $, с което си подсигуряваха най-малко бронзови оценки.

Трикратните европейски шампионки, които са поставените под номер 2, победиха без проблеми представителки на Швеция Моа Сьоо и Тилда Сьоо с 21:17, 21:10 за 43 минути.

В спор за място на финала по-късно през днешния ден Стефани Стоева и Габриела Стоева ще играят със седмите в схемата Юли Фине-Ипсен и Маи Суров от Дания.

Сестрите имат една купа в Дъблин през 2015 година. В момента те играят под управлението на основния треньор на националния тим Петя Неделчева-Хранова.

Калояна Налбантова също продължава на полуфиналите. Възпитаничката на Стилиян Макарски отстрани втората сложена в схемата Кристин Кууба (Естония) с 21:16, 21:15 за 38 минути.

В първия гейм се игра равностойно доникъде, след което българката взе задатък от 17:12 и завоюва с 21:16. Във втората част Налбантова поведе с 11:3 и без проблеми затвори мача.

По-късно през днешния ден българката ще спори за място на финала с японската квалификантка Харуна Кониши.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР