Стефани Обадиару е заместничката на бременните Никол Станкулова и Гергана

...
Стефани Обадиару е заместничката на бременните Никол Станкулова и Гергана
Коментари Харесай

Половин нигерийка сменя Никол и Малкоданска

Стефани Обадиару е заместничката на бременните Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като синоптичка в Нова телевизия, видя Hotnews.bg. Красивата студентка в Софийския университет е на половина нигерийка по татко и е израснала в софийския квартал „ Люлин “. Загубила баща си преди години и това бил един от най-трудните моменти в живота й. „ Времето не лекува, просто притъпяваш болката “, сподели тя. Баба й била един от най-важните хора в този сложен за нея миг. Иначе се дефинира като безоблачен и положителен човек.



Като дете мечтаела да бъде манекен и да се занимава с телевизия и с днешна дата може да се похвали, че е осъществила тези си проекти. Hotnews.bg видя, че екзотичната хубавица се е пробвала и при Слави Трифонов във формата „ Танцувай с мен “ в неговия трети сезон, тъй като се занимава и с танци. Отскоро пък готви, само че към този момент ще би трябвало да остави всичките си други занимания на назад във времето, тъй като ще оповестява прогнозата за времето дружно с Ники Василковски и Лора Георгиева.

Двамата работиха цяло лято без отпуск, тъй като Станкулова и Малкоданска се отдръпнаха в майчинство съвсем по едно и също време. Новата синоптичка признава, че няма опит в малкия екран, само че със самочувствие дефинира, че ще се научи. Тя се дефинира като изобретение на Мон Дьо, с който работила по отразяването на церемонията на тазгодишнвите Оскари. "Там ме харесаха и след няколко месеца ми се обадиха ", изясни Стефани. Нейният дебют като водеща на прогнозата на времето е в понеделник заран.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР