Стефани Кирякова, която е едно от момичетата от ансамбъла, донесли

...
Стефани Кирякова, която е едно от момичетата от ансамбъла, донесли
Коментари Харесай

Едно от „златните момичета“ с трогателна изповед и посвещение

Стефани Кирякова, която е едно от девойките от ансамбъла, донесли злато на България на Световното състезание по художествена гимнастика в София, направи разтърсващо персонално разобличаване няколко дни след най-големия триумф в своята кариера.
 
Стефани показа посредством своя профил във Фейсбук, че няколко седмици преди Мондиала майка ѝ е получила инсулт, в резултат на който е изгубила говора си и подвижността на дясната си ръка.
 
Именно поради нея Стефани е решила въпреки всичко да взе участие на Световното и да извърши фантазията и на своята майка.
 
В своето " Писмо до мама " Кирякова благодари и на всички свои съотборнички и треньорки за поддръжката в тежкия миг.
 
„ Предстоеше ни най-важното съревнование, за което работихме толкоз доста. Беше ми извънредно тежко да продължа да упражнявам, когато знаех че си болна. С всички сили се пробвах да не мисля за това, тъй като не желаех да скапвам тренировките. Понякога успявах да сдържа страстите си, понякога-не. Но хората към мен ми бяха голяма поддръжка през цялото това време. Целият ми отбор, девойките които са повече от семейство за мен не ме оставиха нито за момент. Получих голямо схващане от нашите треньори Весела Димитрова и Михаела Маевска. В тези най-трудни за мен дни взех решение, че ще играя на Световното поради теб, мамо! Не единствено ще играя, само че дадох обещание пред Бог, че ще печеля златен орден и ще стана международна шампионка! ”, споделя Стефани.-->
 
Ето и цялостния текст на нейния покъртителен статус:
   
Няколко седмици преди международното майка ми получи инсулт, заради който загуби говора си и не може да движи дясната си...
Публикувахте от в 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР