Стефан Янев се оплака от безумен хейт във Facebook. Ето

...
Стефан Янев се оплака от безумен хейт във Facebook. Ето
Коментари Харесай

Стефан Янев се оплака от безумен хейт в социалната мрежа Facebook

Стефан Янев се оплака от " безразсъден хейт " във Фейсбук. Ето какво написа той в персоналния си профил в обществената мрежа:

" Вчера след поста ми по отношение на мъжка Задушница по мой адрес се изсипа безразсъден хейт. Откъде тази ненавист? Откъде тази неприязън? Тролски мрежи, регистрирани през юни-юли 2018 година (за хората от " Мрежата " са ясни притежатели и поръчителите), изляха тонове отрова през осведомителната система. Защо?

Отговорът за мен е явен: който заплаща, поръчва музиката!

Ясно е, че имам съперници, които са ме " поръчали " - това е част от играта. Когато съм приел да стана обществена персона, съм поел и риска да вземам участие в сходни " игри ", за които би трябвало да заплащам с цената на персоналния си комфорт. Заболя ме, когато другояче действителни хора с действителни профили, манипулирани от Поръчителите, се връзват на тяхната агитация. Зададох си въпроса: Как по този начин маргинали и психопати дефинират дневния ред на обществото? Защо го позволяваме?

Отговорът, който открих за себе си, е, че се загубихме в размера на постъпваща информация и станахме подвластни на правилото " Пише го, значи е правилно! ", допуснахме да станем част от безумието интернет навалица.

Как да излезем от обстановката? Какво е решението? Отговорът, който ми изплува, е откъс от Дж.Ф.Кенеди: " Никога не питай какво страната е направила за теб, а какво ти си направил за страната! ".

На 22.11.1963 година в Далас скоропостижно умря най-младият и новаторски президент на Съединени американски щати. От през днешния ден, до 22.11.2022 година, ще качвам по един негов откъс и ще го видоизменявам към мислещата и искаща истината част от мрежата.

" Никога не питай какво ми споделя постът насреща, а какво личността зад него е направила за обществото! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР