Стефан Вълдобрев, Дичо, 101 каба гайди, Уикеда, 2BONA DIM4OU, Боро

...
Стефан Вълдобрев, Дичо, 101 каба гайди, Уикеда, 2BONA DIM4OU, Боро
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев, Дичо, Уикеда и още много музикални звезди с безплатни концерти по време на Световното по футбол


Стефан Вълдобрев, Дичо, 101 каба гайди, " Уикеда ", 2BONA DIM4OU, Боро Първи & Атанас Колев, Кали & BMX BAND и други известни български реализатори ще радват безусловно БЕЗПЛАТНО публиката по време на Световното състезание по футбол.

От 20 ноември до 18 декември зала " Христо Ботев " в Студентски град ще се трансформира в най-голямото събитие в България, съпровождащо шампионата в Катар. Там почитателите на футбола и хубавата българска музика ще могат да се насладят на удобствата на отоплена зала с 2500 седящи места, голям лед екран, професионално озвучаване и ефектно осветяване, Street food fest, атракциони, playstation зона, аркадни и други екшън игри, co-working зона, площадка за 360 градуса снимане, детски ъгъл, чил зона, уикенд базари (фермерски, арт и др.).

По време на 28-те фестивални дни почитателите ще могат да съчетаят футболните мачове с десетки безвъзмездни концерти, вълшебен, комедийни, куклени и още доста други представления, да вземат участие в доста игри и томболи с награди, да се насладят на вълнуващи нощни събития с някои от най-големите музикални звезди.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР