Стефан ТашевСлонът в стаята от Дондуков“2 е тук. Още три

...
Стефан ТашевСлонът в стаята от Дондуков“2 е тук. Още три
Коментари Харесай

Едва ли някой си е помислил сериозно, че коалицията “ С вас сме, г-н Президент“ ще подкрепи правителство на ГЕРБ-СДС. Едноличният режим на Радев е все по-близо, отколкото си мислите

Стефан Ташев

Слонът в стаята от „ Дондуков “2 е тук. Още три месеца еднолично ръководство, доразбиване на парламентарния модел, който на 90% е погубен и очистване на страната.

Много хора ме питат, аз не съм никакъв фактор, за какво са тези кавги през последните дни. Ами вижте кой печели от всичко това и ще ви стане ясно.

Едва ли някой си е помислил съществено, че обединението “ С вас сме, господин Президент “ ще поддържа държавно управление на ГЕРБ-СДС.

Те, вторите на изборите, си желаят вторият мандат, който първите трябвало да поддържат абсолютно и без присъединяване в него. За 30 и недостатък години сме видели какво ли не в политиката, само че такава идиотия още не сме.

Целта е, а постигането и е по-близо в сравнение с мислите, да дойдат едни хора, които да ни кажат, че политиците и партиите не стават, изхабени са, вижте, че пет Народното събрание не могат да сглобят повече от месец. Само Радев става и е време той да избави страната, която методично унищожава и разгражда три години. Аналогиите с 19 май 1934 година стартират да се ускоряват.

И всичко е квалифицирано. Едни хора пишат конституция, медиите са прилежно приласкани да ни убеждават тъкмо в това, има ги готовите „ специалисти “, „ политолози “, „ интелектуалци “ за предприемчив комитет и всичко останало. Предстои смяна на политическата ориентировка на България в посока Изток. А след това, когато това стане, ще има доста закъснели катарзиси, само че след дъжд качулка. Това ще е финалът на „ революцията на Юмрука “ от лятото на 2020 година.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР