Стефан ТашевИ да не съм чул да плюете Ухото. Човекът

...
Стефан ТашевИ да не съм чул да плюете Ухото. Човекът
Коментари Харесай

Ушите на София-„Игри на волята“ в градски условия

Стефан Ташев

И да не съм чул да плюете Ухото. Човекът се грижи за софиянци. Предлага ни гратис, гратис, рискови тренировки за положително здраве. Ходенето пешком в София, свиквайте тъй като скоро архитекта на Ухото ще ви конфискува колите, тези дни изисква специфични умения, съчетани с високо спортно майсторство. Нещо като стратегия за командоси-супермени. Преминаване през мощно кръстосан терен, бодикомбат, акробатика, осъществяване на троен аксел върху тротоар, пълзене и проедоляване на снежни загради и водни трудности. „ Игри на волята “, само че в градски условия. За спечелилите и напредналите се предлага бонус. Участие в доброволни бригади за разчистване на сняг по столичните булеварди. В помощ на Ухото, Мис Бони и останалите „ градски деятели “. Докато спасителите си пият латето.

Няма подозрения, че софиянци са удовлетворени от новата стратегия, най-малко в случай че се съди по националните малките екрани. Няма репортажи с гневни хора, няма съдържатели на заведения, до които няма достъп и които не се заканват да съдят общината, както беше преди години. Няма репортажи от „ Пирогов “ с потърпевши. Няма мемета, колажи, карикатуристите на повикване са заети с Боби Михайлов и Пеевски. Хубаво е.

Очаквам идващите дни в утринните блокове да бъдат поканени съумели в градския сървайвър софиянци. Бай Гошо, преодолял всички загради до кварталния магазин с промоциите, да показа: Благодарение на програмата на кмета Васко, да е живо и крепко момчето, смъкнах 30 кг, не употребявам патерици, тежестта в краката ми я няма. Изчезнаха ми хемороидите, запека, зрението ми стана като на млад необитаем орел, имам тяло на питон-удушвач, паметта ми е като на суперкомпютъра в ЦЕРН и имам походка на елен-лопатар.

Не единствено подвигам самолета, ами го стрелям непосредствено в космоса като Гагарин. Върна ми се желанието за живот, към този момент задирям булките в квартала. Благодаря ти, Васко.

Запленени от програмата на кмета по рискови спортове в градски условия прогресивни инфлуенсъри и блогъри към този момент няма да „ стриймват “ от тоалетните си, до момента в който ни изясняват нещата от живота, а ще излязат на открито и с „ лайфове “ ще покажат новият живот в София на Ушите.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР