Стефан ТашевЧака ни най-мръсната предизборна кампания от десетилетия насам. Още

...
Стефан ТашевЧака ни най-мръсната предизборна кампания от десетилетия насам. Още
Коментари Харесай

Избори 2023-Кал, КироКокорчовци и Капитали

Стефан Ташев

Чака ни най-мръсната предизборна акция от десетилетия насам. Още от през днешния ден в обществените мрежи и видеоканалите на всеки пет минути ви заливат платените клипове на „ положителните сили “. И няма отърване от тях. Две седмици те са по всички техни малките екрани, дружно и поотделно от заран до вечер.

Пак същите мантри-краят на ГЕРБ, изчегъртване, обири, шкафчета, кюлчета и чекмеджета. Никакво въображение, никаква концепция за нещо ново.

Както е тръгнало, единствената разлика ще е в капиталите. На предходните избори, по публични данни, „ смяната “ изхарчиха най-вече средства за медийна акция – 1 860 970 лева, следвани от „ Демократична България “ с 1 815 566  лева Близостта на сумите на двете партии не трябва да ви учудва. Също както и даренията от чиновници на криптопирамидата „ Нексо “ към Демократична България, по 199 000 лв. на последните два вота.

Сега чакам още повече пари да се изсипят от обединението ПП-ДБ за медийна реклама. Да речем най-малко 3 милиона лв.. И това публично.

А другояче малките екрани са си техни, по този начин, че обслужването ще става гратис. И тук не имам предвид единствено КироКокорчовците, които ще дрънкат нелепости от екрана с изцъклени погледи. Освен тях в студията ще дефилира обслужващият ги антураж-„ публицисти “, „ самостоятелни специалисти “, ПърванСимеоновци, „ политолози “ и така нататък Затова се изисква сериозен Капитал. За троловете на Мирчев в обществените мрежи също.

Генералният спонсор и на двете партии-коалиции е еднакъв. Иво Прокопиев.

 Защо ще бъде хвърлен подобен голям запас в провалени политици като Кирил Петков и Христо Иванов?

Защото Прокопиев рискува да загуби милиарди от Плана за възобновяване. Там „ смяната “ прозорливо му гласоподава големи средства за акумулатори, като постави кръст на ТЕЦ-овете в Маришкия басейн. След реакция на предходния парламент, служебното държавно управление стартира стъпки по предоговаряне на проекта и премахването на въпросните акумулатори и пренасочването на парите към по-реалистични планове.

Някой се пробва да вземе хляба на семейство Прокопиеви и по тази причина би трябвало да се влага в „ политици “, в „ положителните сили “, които да вземат решение проблемите на фамилията.

Откъде идват „ шкафчета, кюлчета, корупция “

Точно поради това изборната борба ще бъде доста кална. Няма да се пестят средства за мръсотия по ГЕРБ и черна акция. От изборите през ноември 2021 година насам не съм видял на никое място публично документ, който да демонстрира какъв брой е коствало на „ смяната “ наемането на израелски „ специалисти “, някогашни началници в МОСАД, за акцията им.

Бившият началник на МОСАД военачалник майор Дани Ятом и учредената от него компания за политически пиар C.I.Y. GLOBAL са помогнали за успеха на коалиция Продължаваме промяната на изборите на 14 ноември в България.

Това заяви през декември 2021 година израелският уебсайт “observatorial.com ”. Пред израелската медия шефът на компанията Нево Коен, се хвали за триумфа си в България: “Работихме в режим командос. След два дни срещи в София анализирахме обстановката с партийните водачи и локалния екип и активирахме екипите си, които работеха непрестанно онлайн. В основата на препоръките от израелските пиари е да се очерня политическия конкурент, непрестанно да се повтарят думички като кражба, корупция, шкафчета, чекмеджета, кюлчета и прочие.

Колко е коствало наемането на тази компания на „ Промяната “?

Или може би очаровани от Кирил Петков и Асен Василев някогашните началници в МОСАД са работили „ про боно “, като служителките от Нексо, дарявали заплатите си от обич към Демократична България? Можем единствено да гадаем. Няма публицист, който да зададе подобен въпрос на богопомазаните КироКокорчовци. В докладите пред Сметната палата също няма и дума за разноски за израелците. Иначе всичко е чисто, транспарантно и не се краде.

Благодарение на осеммесечното ръководство на тези хора, дружно с Христо Иванов, Атанас Атанасов и Корнелия Нинова, страната е в цялостен колапс. Чудовищен растеж на цените, рекордна инфлация, дупка в бюджета и мижави доходи.

На фона на всичко това нахалниците от ПП-ДБ ще изливат милиони в чудовищно скъпа предизборна акция, с цел да ви убедят по какъв начин ще вдигнат пенсиите. Това в случай че не е гьонсурат, здраве му кажи.

Без правила и морал

Кампанията ще бъде мръсна, черна и кална и тъй като тези хора не признават закони, правила и Конституция. Това са освирепели ляволиберални хунвейбини, които желаят да унищожат страната, с цел да постиган корпоративните си ползи. И тези на спонсорите си.

Като в същото време ви заливат с популизъм и обещания за пенсии и „ безвъзмездни “ неща. Без да са съумели за 8 месеца да забият един гвоздей.

Тези КироКокорчовци, брандирани като „ съумели “ предприемачи от чужбина, ни учат на морал, до момента в който се натискат по парапетите на частни квартири с любовниците си. Като Кака Лена, писачката на законите на Политическа партия, анулирани от Конституционния съд. Затова обаче никой не ги пита. Когато си с кокал в устата, не лаеш. Траеш си.

Никога до момента в най-демократичната ни история не е имало толкоз нагли, безочливи и безскрупулни хора като тези корпоративни рейдъри.

Обучавани в харвардските курсове по какъв начин да нападат, завладяват, овладяват и унищожават дадена компания. На България те гледат точно по този начин, като на компания, която би трябвало да бъде взета на абордаж. Взеха я, закопаха я, в този момент желаят да я унищожат.

Създадени с пари от непознати фондации двете обединения в действителност не са партии. Те са групи за напън. Понеже нямат огромна социална поддръжка, те са ужасно вресливи, дружно с обслужващите ги НПО-та и медии, също групи за напън.

Вижте последната история с Морфов. Телевизиите популяризират „ митинг в негова отбрана от артисти “, само че хората са малко и има единствено един артист от Народния спектакъл. Затова камерите снимат от близко, както и на великите митинги, с цел да не се вижда, че това е политическо мероприятие. Така ви се сервира и всичко останало, от тяхната позиция. Парапетите на Киро и Лена не съществуват, няма ги, бе. Щом не ги демонстрираме, значи ги няма.

Който не е с нас, е срещу нас. Всички, които не мислят като нас са мафия, статукво и мошеници. Нищо не можеш да кажеш на такава желязна логичност. За страдание на тези комплицирани хора, живият живот не е в обществените мрежи и техните политлаборатории. А на открито. ПП-ДБ към този момент трета година залагат на „ перманентната гражданска война “, може да се сетите кой е създателя на тези безумия-троцкистът Евгени Дайнов, заличаване на противника-ГЕРБ, другояче митинги. Това обаче не се случва. Напротив. Революцията им от дълго време завърши, за информация можем да посочим мижавият интерес към митингите от тази зима против хартиената бюлетина, а участниците в нея осъзнаха по какъв начин са ги употребявали и използвали. Дори ПърванСимеоновците, персонални социолози на КироКокорчовците, признаха, че термините „ статукво “, „ мафия “ и „ гражданска война “ са изчерпани за българите.

Но тези не престават като овни да блъскат с рогата напред вратата. Нека не престават, най-после ще си строшат рогата, а спонсорите им ще видят, че не стават за нищо. Въпреки излетите милиони левове за акция.  Но всичко това на наш тил. Защото КироКокорчовците се канят да провалят парламент след парламент, до момента в който не стане тяхната, както се издаде лидерът на най-малката група за натиск-ДСБ Атанас Атанасов-Гнома. Ще строшим милиарди левове държавна пара за кефа на ПП-ДБ. Защото те са умни и красиви.

Само да припомня, че опитите за осъществяване на „ перманентна гражданска война “ в света завършват с пикел в черепа на Троцки в Мексико през 1940 година от сътрудници на Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР).
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР