Стефан ТашевАко Бойко Рашков не стане шеф на КПКОНПИ, няма

...
Стефан ТашевАко Бойко Рашков не стане шеф на КПКОНПИ, няма
Коментари Харесай

Направете Рашков цар, иначе всички ще Омрем


Стефан Ташев

Ако Бойко Рашков не стане началник на КПКОНПИ, няма да има държавно управление. Това декларира неофициалният министър председател на България все още Лена Бориславова.

А другарката Корнелия Нинова прибавя, че от ПП-то и споделили да „ стиска мандата “, до момента в който Дамаджаната не бъде определен за шеф на антикорупционната комисия. Блясва дежавю от 2013 година. Тогава другарят Сергей Станишев, началник на Българска социалистическа партия, натиска депутатите си със следния ултиматум: Ако не изберем Пеевски за началник на ДАНС, държавното управление на Пламен Орешарски, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и „ златни пръсти “, ще падне. Избраха Пеевски за началник на ДАНС, за него гласоподаваха и другарката Нинова и другарката Манолова. Но той подаде оставка след три дни, а държавното управление на Орешарски въпреки всичко падна тъкмо поради Пеевски.

Сега ще стане същото. Дори и при някакви изключителни условия, ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и Има Такъв Народ са срещу, нескопосаният законопроект за антикорупционната комисия бъде признат и Рашков трудоустроен на поста, той няма да изкара и два месеца там. Тоест ще изкара колкото Пеевски в ДАНС. Да сложиш пенсионираният комунистически следовател за началник на КПКОНПИ е все едно да поставиш ексдепутата Кузов, наказан за педофилия, за шеф на детско общежитие.

Рашков е като хлапе седнало със запалка в ръка върху туба с бензин. Срещу настоящия вътрешен министър има две следствия в същата КПКОНПИ. Първото е, тъй като не е подал крайна декларация по закона, откакто не бе избран отново за шеф на Бюрото за надзор на СРС. И втората за невероятното му имотно състояние-22 парцела, единствено единият дворец с 12 тоалетни и стотици хиляди левове в банкови сметки, добити съгласно легендата от сватбен контракт.

Според изявления в медиите втората инспекция е разкрила несъотвествия, меко казано, в имотната империя и банковите сметки на Бойко Рашков. Губят му се някакви 1,2 млн. лв.. Но прокуратурата мълчи по тематиката.

Репутацията на Дамаджаната все още е доста противоречива, тъй като преподавателят по наказателно право се посрами с малоумни акции по арести на почтени хора ппеди  изборите и задържането на водача на опозицията Бойко Борисов. Рашков е най-дълго във властта от всички сега, той е вътрешен министър от година и три месеца. Но не е приключил никаква работа. Подслушвания, пазаруване на гласове, автомагистрала „ Хемус “, пари в чували и сакове, човекоядци и още и още се оказаха кьорфишеци. Рашков е хартиен тигър, повествовател на лакърдии по малките екрани. Нищо повече. Но и страховит клеветник и събирач на компромати. Вероятно поради това Кирил Петков, Лена и Асен по този начин неистово натискат за него. Те си мислят, че Рашков ще бъде бухалката, мечът на Политическа партия,който ще разгроми враговете. Според техния план и в случай че стана началник на КПКОНПИ Дамаджаната ще може да написа доноси до себе си, по тях да проверява и да арестува без глоба на съд и прокуратура. Но тези абдали не познават комунистическият следовател. Той е подготвен да ги продаде за два сребърника. Както съобщи президента Радев, който го измъкна от тъжния пенсионерски живот в 22 имения и го назначи първо за консултант, а след това за вътрешен министър.

И на следващия ден, при друга политическа обстановка, законът за КПКОНПИ и шефът й ще се трансфорат в бухалка за харвардските измамници. Играта с Рашков е прекомерно рискова, само че те не го знаят. Ще го научат по най-трудния метод. Тъпата им пиар агитация, че в случай че Дамаджаната не стане началник на КПКОНПИ светът ще срути, е толкоз нелепа, колкото и цялото им седеммесечно ръководство. Направете тогава Бойко Рашков напряко цар на България, другояче ще настъпи Апокалипсис. И всички ще Омрем.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР